Bezoek Mark Rutte aan VVD-ledenbijeenkomst 27 mei

Op 27 mei is Mark er speciaal voor de Groninger VVD-leden in Tolbert van 18.00 - 20.00 uur

Inmiddels hebben al 68 VVD-leden zich aangemeld voor een buffet in bijzijn van onze VVD-premier **Mark Rutte** op **woensdag 27 mei**. 

De Postwagen
Hoofdstraat 53, Tolbert

Aanvang 17.30 uur (buffet open 18.00 uur).

Dit is bij uitstek een goede gelegenheid om van de minister-president te horen wat hij aan de Groningers kwijt wil en natuurlijk om hem zelf vragen te stellen als VVD-lid.

We rekenen op een grote opkomst, immers zo vaak hebben we als VVD-ledenin Groningen niet de kans om zo direct met onze politiek leider te communiceren. Dus we laten er zo nog een paar tafels bij plaatsen! Geen probleem.

En als u er ook bij wilt zijn (staat alleen open voor VVD-leden en hun gezinsleden) dan meldt u zich bijvoorkeur uiterlijk aan op **vrijdag 22 mei**, want dan moeten we het aantal deelnemers doorgeven, i.v.m. de inkopen en het Pinksterweekend dat er tussen zit.

U kunt deze keer dus alleen als VVD-lid aanwezig zijn én als u mee-eet met onze premier en de andere VVD-leden.

Aanmelding voor het buffet geldt tevens voor aanwezigheid

Wilt u aanwezig zijn op die avond en mee-eten met Mark en die Groninger VVD-ers? Dan kunt u zich aanmelden door € 21,00 per persoon, wél alleen bedoeld voor VVD-(gezins)leden, over te maken naar het rekeningnummer van VVD Kamercentrale Groningen:
**NL24RABO 0357 7149 62** t.n.v. Penningmeester VVD , onder vermelding van de **namen van de deelnemers** en o.v.v. **27 mei Mark Rutte**