Groninger VVD lanceert 'Het standpunt van de dag'

De Groninger VVD-Statenfractie communiceert tot en met de verkiezingen elke dag een standpunt. "Op deze manier maken wij heel duidelijk waar de VVD voor staat", zegt lijsttrekker Mirjam Wulfse. De standpunten zijn kort, krachtig en duidelijk. Ze worden geplaatst op Facebook, Twitter en de VVD website. Er kan natuurlijk ook op gereageerd worden.

"Op 20 maart zijn de verkiezingen en we krijgen veel vragen over ons verkiezingsprogramma. Ook krijgen we veel e-mails waarin onze mening over bepaalde onderwerpen wordt gevraagd. We hopen met de lancering van ‘Het standpunt van de dag’ mensen in mooie, korte stukjes mee te nemen door ons verkiezingsprogramma én natuurlijk hopen we zo de aandacht te vestigen op de naderende verkiezingen", aldus Wulfse.

De zuidelijke ring, energiewinning, het bedrijfsleven, de positie van de boeren, vissers, de versterking en schade, de vergroening, de zorg in Groningen, woningbouw en ga zo maar door, al deze onderwerpen worden besproken. De fractie is heel benieuwd naar de reacties en discussies.